Banner - Galerie Header


ANPC
ContactCONTACT

Loc. Sighisoara, Jud. Mureș

Str. Hermann Oberth nr. 21

Tel/Fax: 0265 771269

Lyoness Bani inapoi la fiecare cumparatura

Prezentare Firma

Daca lucrezi pentru o intreprindere sau institutie mare, cautind sa proiectezi si sa implementezi o noua infrastructura informatica, sau lucrezi pentru o comanie mica sau acasa, cautind rapiditate si siguranta pentru computerul tau, Elsig Computers va avea cu siguranta o solutie pentru a mentine functionalitatea mediului informatic, la nivelul dorit.

Stim ca toti acesti clienti la diferite nivele operationale, se confrunta cu un numar mare de probleme in ziua de astazi. Cresterea rapida numărului de conexiuni la INTERNET, a comertului electronic determina cresterea presiunii asupra timpului, disponibilitatii informatiei, usurintei in achizitie si rapiditatea onorarii comenzii.

Mediul informatic trebuie sa fie disponibil in mod constant, pentru a sprijini compania, de la sistem la bazele de date și aplicații, in timp ce costul total al sistemului informatic cere flexibilitate si metode moderne, creative in administrarea sistemului.

Elsig Computers își sprijina clientii in alinierea sistemelor informatice pentru a face fata provocarilor pietei. Departamentul nostru de service ofera o mare varietate de servicii pentru a va ajuta la implementarea si proiectarea eficienta a infrastructurilor informatice si furnizeaza departamentelor informatice cunostintele si deprinderile necesare administrarii eficiente a sistemelor. Datorita gamei largi de servicii care permit administrarea completa si eficienta a sistemului informatic la nivel de intreprindere, se pot obtine reduceri importante ale costului total al sistemului informatic.

Legaturile nostre cu companii de renume cum ar fi: Microsoft, HP - COMPAQ, BROTHER, EPSON, D-Link, Allied Telesys, etc (direct sau prin furnizorii noștri) ne permit sa furnizam produse sau solutii adecvate si servicii imbunatatite de consultanta, implementare si suport pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de un singur punct de contact cu domeniul informatic si sa eliminati incercarile nedorite. Clientilor nostri le oferim consultanta in alegerea si configurarea retelei, in achiziții de echipamente si instalare, suport tehnic complet, service.

 

Activitatile companiei:

Consultanta, design, implementare, integrare si intretinere de solutii de sistem, centralizarea solutiilor de management si suport tehnic – prin care oferim solutii pentru administrarea simpla a retelelor, distributie de software, costuri reduse de intretinere hardware, etc.

Tehnologii si solutii de securitate locala si globala a retelei – inglobeaza o planificare a politicii de securitate a retelei companiei, sisteme firewall, incriptarea traficului de date in retea cu chei publice sau private, utilizarea semnaturilor digitale si terminind cu autentificarea sistemului si construirea de retele private virtuale (VPN) - toate pentru a asigura o solutie sigura.

Suport tehnic pentru intretinere hardware si software

 

O mare varietate de echipamente hardware (sisteme, servere, periferice, echipamente suplimentare) si software care au contributii importante la solutiile noastre complete, functionale.

Deoarece consideram ca garantia in sine nu este suficienta pentru nevoile clientilor nostri, firma noastra ofera si servicii aditionale prin furnizarea unor optiuni „usor de achizitionat, usor de utilizat”, de extindere si imbunatatire a garantiei acordate echipamentelor hardware, la preturi convenabile. Aceste servicii ofera clientilor nostri un singur punct de contact in domeniul IT, fara a fi nevoie de costuri suplimentare pentru un departament informatic.

Aceste servicii aditionale sunt compuse in special din urmatoarele:

  • Extinderi de garantie

  • Servicii de instalare si configurare

  • Service hardware: interventii la sediul clientilor in 4 ore sau o zi

  • Service software: suport tehnic in domeniul software

  • Solutii integrate

Dintre acestea se pot alege doar acelea care va sunt utile, stiind ca afacerea dumneavoastra este protejata.
Sighisoara online

Marci comercializate

DatecsTrodatMicrosoftHPDellCanonBenqAcerToshibaLexmarkSamsungMustekTecnowareASUSSeagateWestern DigitalPower ColorKingstonD-LINKAsrockINTELAMDKingmaxBrother