Banner - Galerie Header


ANPC
ContactCONTACT

Loc. Sighisoara, Jud. Mureș

Str. Hermann Oberth nr. 21

Tel/Fax: 0265 771269

Lyoness Bani inapoi la fiecare cumparatura

Case de marcat

Vă invităm să alegeți  casa de marcat sau sistemul fiscal care se potrivește afacerii dumneavoastra impreuna cu personalul nostru (tehnicieni și personal de vânzări), ce au o experienta de peste 15 ani in domeniu. Pentru orice fel de informații nu ezitati să ne contactați telefonic la 0265-771269, prin email la officeelsig.ro sau la magazinul nostru din Sighișoara, str. Hermann Oberth nr. 21.

Pentru a ușura procesul de achiziționare și punere în funcțiune a caselor de marcat vă punem la dispoziție serviciile următoare:
- Întocmirea dosarului pentru DGFP
- Depunerea dosarului si ridicarea comunicarii de atribuire a numarului de ordine - pentru jud. Mureș; pentru județele Brașov, Harghita și Sibiu dosarul se poate depune la DGFP doar de catre reprezentantii firmei Dvs, sau se poate obtine on-line prin completarea declaratiei C801.
- Fiscalizarea aparatului și instruirea personalului de vânzare.
- Programarea articolelor (50 articole - gratuit) în memoria casei de marcat (dacă sunt mai multe articole de programat pentru diferenta operațiunea se va face contra cost)
- Conectarea la calculator (unde este cazul)

Toate aparatele se livreaza cu rola de hartie iar anumite case de marcat se livreaza cu cablu de conectare la PC.
Fiscalizarea casei de marcat reprezintă activitatea  prin care se activează memoria fiscală si Jurnalul electronic, astfel încât (conform legii) toate operațiunile efectuate cu casa de marcat se înregistrează în această memorie fiscală. De asemenea prin fiscalizare se personalizează aparatul cu datele utilizatorului în antetul bonului fiscal (numar unic de inregistrare, denumire, adresa, cod fiscal, telefon, etc).  Din acest moment, casa de marcat sau imprimanta fiscală nu se mai poate folosi pentru a emite bonuri nefiscale și nu se mai pot sterge bonurile emise (vanzarile efectuate).

Actele necesare pentru achiziționarea și fiscalizarea unei case de  marcat:

-       Cerere tip semnată (eventual și ștampilată)
-       Copie după factură și dovada plății (chitanță sau Ordin de Plată)
-       Copie după CUI
-       Copie după CIF (Certificatul de Înregistrare Fiscală) – în cazul firmelor plătitoare de TVA
-       Copie după Certificatul Constatator al sediului/sediile secundare (în cazul în care casa de marcat se va instala la o altă adresă decât sediul social al firmei)
-       Copie după actul de identitate al persoanei împuternicite
-       Aviz de distribuție al casei de marcat
-       Proces verbal de sigilare

Aceste acte se vor depune la Administarția Financiară Județeană, iar apoi la DGFP (Direcția Regională Brașov) care vor elibera (în max 7 zile conform legii)  o COMUNICARE cu numărul unic de inregistrare (NUI) atribuit. Odată obținut acest număr, se poate trece la fiscalizarea și programarea casei de marcat. După fiscalizare, tehnicianul de service întocmește DECLARAȚIA DE INSTALARE in 4 ex, iar reprezentantul Dvs se va deplasa la sediul Administrației Financiare de care aparțineți (în max. 24 ore), împreună cu COMUNICAREA de la DGFP (1 ex. original și o copie), cartea de intervenție și registrul special (pe care le primiți odată cu casa de marcat)

Este important pentru dumneavoastra să țineți cont și de urmatoarele aspecte:

- Pentru a nu întârzia punerea în folosință a casei de marcat, vă rugăm să pregătiți lista de articole din timp;
- Instructajul este asigurat gratuit la fiscalizare si include notiuni de baza pentru operarea casei de marcat. Pentru programarea articolelor putem oferi asistență contra cost, contract de service, aplicații software;
- Cu actele pregatite de tehnicienii nostri la fiscalizare, este necesar sa va deplasati in termen de 24 ore la Administratia Financiara.
- Conform legii, există obligația existenței unui contract de service între utilizatorul casei de marcat și o unitate acreditată în acest sens; de asemenea legea prevede și obigativitatea utilizatorilor de a avea o verificare anuală obligatorie a caselor de marcat; (Atentie, în caz contrar se aplică amenzi substanțiale)
Sighisoara online

Marci comercializate

DatecsTrodatMicrosoftHPDellCanonBenqAcerToshibaLexmarkSamsungMustekTecnowareASUSSeagateWestern DigitalPower ColorKingstonD-LINKAsrockINTELAMDKingmaxBrother